среда, 18 апреля 2018 г.

iShook - це для соціального читача, який шукає кращі канали доступу до потрібного вмісту. Автор може самостійно опублікувати за фіксовану мінімальну річну плату, а не комісію за кожну роботу, тому читачі можуть споживати вміст безпосередньо від авторів, ділитися своїми думками та розумінням безпосередньо через соціальну мережу, що містить пов'язані особи ,
ishook icon.png


"Книги є носіями цивілізації. Без книг, історія мовчить, дурна література, калікарна наука, все-таки думка і спекуляція. "

- Барбара Тухман

Експоненційна частота, з якою вміст нового покоління знаходиться в Інтернеті, є вражаючою і служить нагадуванням того, наскільки складними і чутливими є відносини між розробниками вмісту та їх аудиторією. Кожну секунду створюються мільйони штук вмісту через різні мережі із обмеженою кількістю сумісності. Існує як відсутність епіцентру, так і зв'язок між платформами та громадськістю.
Народжувачі вмісту стикаються з низкою проблем, включаючи просування їхніх творів. Звернувшись до інформаційного світу, найкращий, найнадійніший, найрозумніший і швидкий спосіб отримання відправленого вмісту - через Інтернет. Інтернет тепер складається з багатьох книг, які доступні різним користувачам Інтернету без будь-яких посередників, так що немає взаємодії між автором і читачем. Саме тут iShook приходить. IShook буде притулком для всіх натхненних творців контенту, які шукають платформу, спільноти - вдома. Це ефект відновленого змісту - це iShook.

Технологія iShook, що використовує технологію blockchain, спрямована на об'єднання творців і аудиторій контенту, а також на те, щоб забезпечити багатий вміст кінцевим користувачам. iShook забезпечить унікальний шлюз соціальної мережі між авторами та їх аудиторією.
· IShook - для соціальних читачів, які шукають канали кращого доступу до потрібного вмісту.
· IShook призначений для тих, хто бажає ділитися своїми нотатками та отримувати доступ до них безпосередньо від творців вмісту та інших читачів.
· IShook - для творців вмісту, які шукають єдиний мережевий канал, в якому вони можуть публікувати, монетизувати та продавати свій вміст.



Майбутні цілі iShook включають екосистему змісту, в якій будь-яке середовище творчості може приносити прибуток. iShook планує стати платформою не лише для сприяння видавцям та читачам, а й виконавцям, музикантам, акторам та розробникам будь-якого контенту, які шукають кращого способу висвітлювати та монетизувати свої матеріали в глобальному масштабі.



Token iShook

Токени iShook (SHK) - це утиліта платформи iShook, яка буде використовуватися на початку для мікро транзакцій та платежів P2P для вмісту.

Токени Деталі

Назва білета: SHK
Стандартний маркер: ERC20
Загальний обсяг: 1 000 000 000
М'яка шапка: 2000 ETH
Токени на продаж: 570 000 000
Кроудсале кінця: 22 травня 2018 року
Спосіб оплати: ETH, BTC, BCH, LTC, XRP
Рейтинг: 1 ETH = 1000 SHK
1 BTC = 36 000 SHK
1 BCH = 3000 SHK
1 XRP = 1 SHK
logo token-1.png
Отримайте ваші маркери SHOOK

Коли ICO закінчиться, ви отримаєте маркери SHOOK протягом 4 тижнів. Токени будуть передані ТІЛЬКИ на ваш мізерний візок. Вам потрібно буде виконати невелику процедуру налаштування для отримання та перегляду ваших токенів. Перейдіть на свій мізерний банк і натисніть "Додати особливий токен" та введіть подробиці нижче, які ви побачите.
Будьте частиною цього величезного проекту !!!
You can also join the bounty campaign on BountyHive at https://bountyhive.io/join/iShook
https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=990832
bountyhive.io/r/SHULAKOVA

Комментариев нет:

Отправить комментарий