пятница, 23 марта 2018 г.

Cool Kuzeniyle Akıllı Seyahatdeanna-ritchie-227649-unsplash.jpg
Yeni bir ülkeyi ziyaret etmeden önce her zaman ne yaparız? Yolculuğumuzu planlıyoruz. Konaklama, arama, kitap okuma, yorumları okuma ve bu yerlere ilişkin seyahat ipuçlarını vb. Aradık. Ancak, bazen seyahatimizi tamamladıktan sonra, daha önce çevrimiçi olarak okuduğumuz bazı şeylerin yalnızca abartı, klişe ya da kültürün efsaneleri olduğunu anlıyoruz. Sanırım çoğumuz günün sonunda bir noktaya geldik: “Web sitesinde söyledikleri gibi değil.” Bu yüzden, hayal kırıklığından kaçınmak için gezimizi nasıl daha iyi planlayabiliriz? Havalı Kuzen!

Cool Cousin, 2016 yılında başlatılan ve şu anda dünya çapında 500.000'den fazla gezgin tarafından kullanılan büyüyen bir şirkettir. Şehrin bilgi alışverişi için gezginleri yerlilerle buluşturarak tüm modern gezginlere harika bir deneyim sunmayı amaçlıyorlar. Servis, kullanıcıların kişiselleştirilmiş seyahat rehberleri ve yerel halktan doğrudan alınan ipuçları ile erişebilecekleri ve keşfedebilecekleri 65 farklı şehirden oluşan bir listeyi içeriyor.

Uygulama, seyahat deneyiminizi bu kadar heyecan verici hale getirebilir çünkü birbirinizle bağlantı kurarken ve birbirinizle bağlantı kurarken, aynı zamanda dünyanın her yerinden yeni arkadaşlar edinebilirsiniz. Bu nedenle, bir Cool Cousin olarak, şehirlerine tutkusu olan, her zaman güncellemeye istekli olan, bir sonraki olayın ne olduğunu ve elbette dostça bir tavır sergileyen insanları arıyorlar.

CUZ jetonlarınız hakkında
Blockchain teknolojisi, CoolCousin'in vizyonuna mükemmel bir şekilde uyuyor, çünkü kullanıcıların seyahat ettikleri endüstri standartları gibi ücretleri abartmaksızın, çevrimiçi olarak bulduğu bilgilere güvenmelerini sağlıyor. Ethereum platformuna dayanan bu global ağ, CUZ adında yeni bir kripto para birimi ile desteklenen seyahat hizmetleri sunmaktadır. Bu merkezi olmayan ekosistemde, Cousins ​​(seyahat acenteleri, yerliler) profillerini sürekli güncel tutarak, gezginlerle sürekli iletişim kurarak, içeriğe platform ekleyerek vb. Kazanabilirler. Gezginler her zaman Kuzenler'den ücretsiz bilgi alırlar. Ekstra hizmetler veya ücretsiz olmayan bazı özel bilgiler için jeton almak isteyebilecekleri durumlar. Tüm kullanıcılar, fotoğraf ekleme, yorum yapma, diğer sosyal medya ağlarında tanıtım yapma, vb. Ekleme gibi değerli içeriklere katkıda bulundukları sürece katkıda bulunabilir ve jeton kazanabilirler.

CUZ toplam kaynağı 300 milyon jetonla sınırlıdır. Cool Kuzen, mümkün olduğu kadar çok insana katılma fırsatını sunmak istiyor. Bu nedenle, ICO için% 33 ve Cool Cousin Topluluğuna toplam arzın% 25'ini ayırmak istiyorlar. Kalan simgelerin nasıl dağıtılacağını öğrenmek için buraya tıklayın: https://www.coolcousin.com/ico/coolcousin-whitepaper.pdf

CoolCousin Ekibi
Cool Cousin, pazarlama, iş, ürün geliştirme ve yönetim, tasarım ve daha fazlası gibi farklı alanlarda deneyim sahibi, canlı ve yetenekli bir ekibe sahiptir. CEO, Itay Nagler'in, özellikle İsrail’in en büyük video paylaşım sitesi CEO'su olarak birçok yenilikçi proje kurduğu ve yönetildiği biliniyor. Şirketin birbirini bulmuş, işbirliği yapmış ve birkaç yıl önce birlikte çalıştığı ve Soğuk Kuzen'in ilk başladığı İsrail'de beş kurucu ortak bulunuyor.

Bu seyahat projesi hakkında daha fazla bilgi edinmek için resmi web sitesine gidin: Web Sitesi, Bounty Thread, ANN, Telegram grubu ve ön satışlarına katılın! Uygulama iOS'ta zaten mevcut olduğundan, App Store'dan CoolCousin'i indirebilirsiniz.
bountyhive.io/join/Cool%20Cousin

https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=990832

Комментариев нет:

Отправить комментарий