четверг, 29 марта 2018 г.

VINCHAIN

1_wpPZuBWYu29IDhlGGvufqA.jpeg
Dünyada şimdiye kadar hiç olmadığı kadar çok araba var. Bu arabalarla okula gidiyor ya da işe gidiyoruz, çeşitli şeyler yapıyoruz. Şehirlerimiz her zamankinden daha kalabalık ve bir park yeri bulmak zor. Nedeni basit - Dünyada satılan yüz binlerce kullanılmış araç var (yeni otomobillerin satışı bir yana bırakılıyor). Birçok insan çeşitli nedenlerden dolayı ikinci el bir otomobil seçer - bu, erişilebilir bir fiyata sahip, satın alma işlemi yeni arabalardan daha hızlı vb...
Bununla birlikte, kullanılmış taşıtlar için bu pazarın bir çok sorunu var - ve çoğu, hem satıcılar hem de alıcılar olarak, hepimiz üzerinde olumsuz etkilerini birçok kez kanıtladı.
Bir aracın durumunu etkileyebilecek ana yönler nelerdir?
Içinde bulunduğu kazalar
Yüksek kilometre
Birden çok sahibi olması
Mekanik sorunları bulmak için zorlanmak gibi şeyler.
1_nFUSgx6esQm04dDY4XYtLg.png
VinChain, blockchain teknolojisinin gücünü kullanarak bu soruna bir çözüm sunan yeni ve yenilikçi bir platformdur. VinChain projesi tüm veri sağlayıcılarını birleştirmeyi ve kullanıcıya kesintisiz bir araç kaydı vermeyi istiyor. Bütün bunlar merkezi bir veritabanının dezavantajları olmadan.
Vinchain yatırımcıları bu projeye katılmaya davet ediyor. VinChain Network'teki Genesis bloğunun dağıtım modeli 1.000.000.000 yardımcı token içerir. Katılmak için kripto para birimine yani Bitcoin, Ethereum, Dash ve Litecoin'e yatırım yapabilirsiniz.
Presale, Aralık 2017'de 12.500.000'luk bir jetonla yapıldı.
Yatırım 1 Şubat'tan 15 Nisan 2018'e kadar, Asgari hedef 3300 ETH Maximum hedef 23250 ETH ile başlıyor.
1_OziuD48gK7abfQgBvyezVQ.png
VHR hem alıcılar hem de satıcılar için çok önemlidir. Bir araba satın almak için VHR'de gösterilen verilere bakarak elde edilebilecek çeşitli faydalar vardır.
Araç verilerinin alıcıları için çok önemlidir çünkü kararını etkileyecektir. Kesin bir alıcı, sadece dış görünüşe bakan bir araba satın almaz. Alıcılar, aracın durumu ve geçmişi hakkında doğru bilgileri alacaklar. Böylece, fiyat VHR'den elde edilen koşullara göre ayarlanacaktır.
Bu adil bir satış. Bu ticarette hiçbir parti zarar görmemiştir. Alıcı, aracı, aracın fiyatına ve durumuna göre alır ve satıcı, rekabetçi bir fiyattan para kazanır.
Tüketiciler ayrıca, araç takip cihazlarının yardımıyla blok zincirindeki verilerin depolanmasına katkıda bulunarak, satış anında otomobillerinin değerini önemli ölçüde artırabilir. VinChain, kullanıcılarına VIN verilerini blok zinciri üzerinde saklamalarına izin veren, merkezi olmayan bir ağdır - bu, tüm verileri ve değişkenliği garanti eder.
Kullanıcılar aynı zamanda VinChain jetonları ile blok zincirindeki talepler için ödeme yapabilirler; Daha sonra, bilgi sağlayıcılar arasında, toplulukla paylaşılan ilgili verilerin değerine bağlı olarak tokenler dağıtılacaktır.
download.png
Vinchain, VIN jetonu olarak adlandırılan kendi kullanım jetonuna sahip olacak. VIN jetonunun ana satış ICO'ları 22 Mart ve 15 Nisan 2018 arasında olacaktır. Vinchain'in maksimum limitine ulaşması halinde ICO'nun erken sona ermesi planlanmaktadır.
Geleneksel otomobil sigortası, belirli sigorta kategorilerindeki tüm sürücülerden toplanan genel verilere göre çalışır. Ama VinChain sayesinde, sigorta şirketleri, priminizin maliyetini belirlemek için sadece sizden toplanan sürüş verilerini kullanabilirler!
VinChain telematic donanımı, sigorta şirketlerinin sürüş davranışınızı analiz etmesine, sürüş kaydınızı gözden geçirmesine ve şimdi kaydettiğiniz şeyin üzerine ek tasarruflarda% 30'a varan tasarruf sağlar!

https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=990832

Комментариев нет:

Отправить комментарий